KL CHRONICLE: Tahniah Saudara Isham Jalil dilantik Ketua Penerangan BN Selangor

Sunday, May 31, 2020

Tahniah Saudara Isham Jalil dilantik Ketua Penerangan BN Selangor#KLChronicle : Kami di #KLChronicle ingin mengucapkan tahniah kepada saudara Isham Jalil yang dilantik Ketua Penerangan Barisan Nasional Selangor. Saudara Isham Jalil, yang merupakan pakar kewangan lulusan Harvard University, Amerika Syarikat sudah semestinya dapat memberikan satu lonjakan kepada BN Selangor dalam memastikan penyampaian maklumat, serta penerangan isu - isu semasa dapat dilakuakn secara lebih strategik, teratur dan berimpak tinggi. All the best Encik Isham!

Saya telah mendapat maklum melalui satu surat perlantikan bahawa kepimpinan BN Negeri Selangor telah melantik saya sebagai Ketua Penerangan Barisan Nasional Negeri Selangor.

Saya terima lantikan ini dengan hati yang terbuka, ia adalah suatu amanah yang akan saya galas demi perjuangan untuk rakyat dan negara.


Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pemimpin-pemimpin Barisan Nasional Negeri Selangor kerana telah meletakkan kepercayaan kepada saya untuk memikul tugas ini, terutama kepada Pengerusi Barisan Nasional Negeri Selangor merangkap Ketua Perhubungan UMNO Negeri Selangor, Tan Sri Noh Omar, Pengerusi MCA dan MIC Negeri Selangor, dan juga Ketua-ketua Bahagian UMNO, MCA dan MIC Selangor serta rakan-rakan seperjuangan di akar umbi dan di UMNO Bahagian Sungai Buloh dan UMNO Cawangan Pekan Sungai Pelong, Paya Jaras ke atas perlantikan ini dan ke atas sokongan dan dorongan kepada saya selama ini.

Tidak lupa juga kepada ibu bapa, keluarga dan para sahabat, serta pemimpin-pemimpin yang saya hormati yang telah banyak memberikan dorongan, galakan, nasihat dan tunjuk ajar dalam politik kepada saya selama ini terutamanya Dato' Seri Najib Tun Razak.

Dengan izin Allah saya akan melaksanakan tugas yang diberikan ini dengan amanah, ikhlas dan sepenuh hati.

Semoga Allah SWT memberkati perjuangan kita semua.

Salam,
Isham Jalil
31 Mei 2020

https://www.facebook.com/220524935369705/posts/729361741152686/?d=n

8 comments:

Anonymous said...

Ramai yang nampak Isham Jalil ni punyai potensi! Tahniah!

Jangan pula nanti lupa diri, sibuk dengan hal2 peribadi dan tidak lagi vokal!

Orang2 Islam Melayu Bumiputra perlukan mereka2 yang vokal, progressive, looking forward, membela Islam sebagai pemimpin!!!

Perkembangan anda akan sentiasa dipantau! Bekerjalah untuk Islam, Melayu Bumiputera dan negara! InsyaAllah kita akan bersama2 menyambut Imam Mahdi!!!

Anonymous said...

Bravo!
Ayuh kita serang Pakatan Hancing sampai mereka terkencing!!😍💪

Anonymous said...

Dari Laman Reformasi

INGAT LAGI TAK STATMENT DR. M TERHADAP ANWAR IBRAHIM?

Salam mamu.. sokong harta anak cucu legasi tak guna ini di rampas

Tak Boleh Jadi PM.. Macam Mana Dia Nak Jadi? Parti Dia Sendiri Berpecah? Sebahagian Ahli PKR Tolak Dia? Anwar Gagal Kawal Parti Sendiri...
Anwar Tak Layak

AkhirNya....
Dr. M Sendiri Termakan Balik Kata² Dia Sendiri... Malahan DiPecat Terus.. Terasa Terhina Lagi... ADA RASA?��

BERSATU Sudah Jadi BERSEPAI

Apalagi yang mahu dibanggakan Saka 95. Berikut adalah kegagalan Saka 95 sebelum Izrail datang menjemput:-

1) Jawatan PM dirampas Muhyidin
2) Jawatan MB Kedah dirampas PN
3) jawatan Ketua Pembangkang dirampas Anwar
4) Status negarawan bakal dirampas oleh Najib atau Muhyidin
5) Bangunan tertinggi klcc bakal dirampas menara TRX dan Menara PNB
6) Kekayaan anak bakal dirampas iaitu dimilik negarakan jika ada unsur salah guna kuasa
7) Banyak lagi legasi Saka 95 bakal dirampas orang lain di atas sikap tamak beliau sendiri.

Pepatah melayu ada berkata "orang tamak selalu rugi"

Kerala ada pepatah tak??

SuJeng said...

Rasanya PAS ngan Umno dh lama terkencing.

Anonymous said...

Rasanya DAP, PKR ngan Amanah akan dikencing lagi oleh Matdey Kutty...nak2 nye si Nuar Abam...asyik kuyup kena kencing sama Matdey...kiewkiewkiew...

Anonymous said...

SuJeng....

ko tak dengar ke audio Matdey Kutty ...

apa yg dia kata pasal Nuar dan Dapigs...

tak tahulah sapa yg kena kencing dan kena berak...

Anonymous said...

SuJeng...
kau kuat sangat teguk kencing Atok & the gang, sampaikan saraf otak kau dah mereng. Kesian, RBA yg cari nafkah dgn cara paling bangang! INSAFLAH!!

MURNI SANTI said...

SAYA MENYAMBUT ANDA SEMUA DI PAGE INI
INI IALAH CERITA SAYA

Saya MURNI SANTI, seorang wanita, ibu, kakak dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGURUS ESTATE SEBENAR dan saya mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tidak ada yang mahu meminjam wang kepada kami untuk menyelesaikan projek komersial kami yang telah dibina dalam beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang menuntut sejumlah besar wang daripada saya tanpa kami menerima pinjaman.

Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik mungkin dan menolong, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu berat untuk ditanggung dan saya kehilangan harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL sebuah syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang benar-benar memberi saya harapan dan memberitahu saya jangan bimbang syarikat itu akan meminjamkan wang kepada saya, walaupun jumlah yang saya perlukan sangat besar, dan semua yang saya dapat berikan kepada mereka keperluan yang merupakan beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

Saya melalui semua proses, mereka berjanji akan meminjamkan wang yang saya minta setelah mengesahkan saya layak untuk mendapat pinjaman, saya diminta untuk menunggu, yang paling mengejutkan adalah pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. Kami syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya berjaya dengan baik ini menjadikan hidup saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan semua PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL
GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

UNTUK MENGHUBUNGI SAYA
NAMA Syarikat: SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL
EMAIL Syarikat: allglobalgrantloan@gmail.com.
Whatsapp Syarikat: +1(304)997-4034
Nama Saya: MURNI SANTI
E-mel Saya: murnisanti55@gmail.com

Share This

Comments

Facebook Popup

Powered by Blog - Widget