KL CHRONICLE: @teresakok BILA MAU TURUN LAWAT KAWASAN? - @mediaumno @nicolewong89

Tuesday, June 19, 2012

@teresakok BILA MAU TURUN LAWAT KAWASAN? - @mediaumno @nicolewong89

Sebagai seorang pengundi di Kawasan Parlimen Seputeh, saya agak hairan dengan ahli parlimen saya dari DAP, YB @teresakok. Sejak PRU-2008 saya x pernah nampak YB sorang ni di kawasan Taman Danau Desa, Taman Desa dan Teratak Muhibbah yang mana semua kawasan tersebut adalah dibawah Parlimen Seputeh.

Adakah kerana majoriti penduduk di sini adalah orang Melayu, dan sememangnya orang Melayu tidak mengundi DAP pada PRU yang lepas, kami dianak-tirikan dan diabaikan? Dan Jika tidak mahu datang melawat kawasan pun at least datang la beri sumbangan sedikit untuk penduduk. Orang-orang melayu kat flat sini bukan nya orang yang mewah macam YB.

Pada pendapat saya, mungkin YB @teresakok sibuk kot dengan tugasan sebagai Exco Kanan kerajaan negeri Selangor dan TUJUH (7) lagi jawatan lain yang disandang beliau sampai xde masa nak datang Seputeh.

Nasihat saya kepada YB Teresa Kok kalau x boleh nak bagi komitmen penuh kepada penduduk di kawasan Seputeh, bagi saja kerusi ni kepada orang lain. Jangan semua hang nak sapu, lepas tu kerja x buat.

P/s: Orang tamak selalu rugi.

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Share This

Comments

Facebook Popup

Powered by Blog - Widget