KL CHRONICLE: Biadap! Doktor Wanita HUSM gelar YAB PM @NajibRazak binatang #Negaraku #Malaysia

Friday, September 22, 2017

Biadap! Doktor Wanita HUSM gelar YAB PM @NajibRazak binatang #Negaraku #Malaysia



Sebentar tadi kami di *#KLChronicle* mendapat maklumat bahawa seorang doktor wanita di HUSM telah menggelarkan Yang Amat Berhormat Perdana Menteri Datuk Seri Haji Najib Bin Tun Abdul Razak sebagai seekor binatang. 



Tindakan biadap, kurang ajar dan tidak bertanggungjawab doktor ini wajar diambil tindakan oleh pihak kerajaan. Doktor ini merupakan seorang insan yang tidak tahu bersyukur dimana walaupun gaji beliau dibayar oleh kerajaan pimpinan YAB PM tetapi beliau tetap menggelar YAB PM sebagai seekor binatang. Apa salah YAB PM terhadap doktor ini?

Oleh yang demikian kami di #KLChronicle ingin mendesak kerajaan terutamanya Kementerian Kesihatan mengambil tindakan tatatertib ke atas doktor ini supaya perkara sebegini tidak berulang lagi. 

Terima Kasih

10 comments:

Anonymous said...

Letak jawatan cara terhormat... ramai lagi Dr nak cari kerja skg ni...

Anonymous said...

Saya tak nmpk jwpn teka teki tu adalah najib razak..
Klu saya jawab, saya pilih singa paling kaya.sbb dia king of the jungle��

Azam Ibrahim said...

Beruang laa( berwang) .... tu pun x gheti......

Anonymous said...

Ya..yg najib terasa tu nape?

Anonymous said...

Blogger yg terlebih sensitif..kahkahkah. Ni jenis jilat sampai licin

Anonymous said...

Duit bayar gaji tu bukan duit kerajaan, duit rakyat.

Anonymous said...

Kepala bapak kau duit rakyat duit rakyat jd suka hati ko nk jd sial biadab sebab ko asyik main istilah haram jadah tu..??

Duit zakat klu ikut logik duit rakyat jgk.. Tp bila dh wajib byr zakat duit tu xdisebut hak rakyat tp hak zakat. Duit cukai rakyat byr ia duit negara. Krjn kembangkan jd lg besar ekonomi..

Kt selangok duit rakyat dirompak asimin ph dgn main rasuah kuat mcm Taib Mahmud cerita.. Ko xbising ke??

Puiii macai ph mmg otak biadab

Anonymous said...

apa punya turrrr la!!!!. kerajaan itu ada lah "government machinery civil servant atau pentadbir awam" Yang berlawan adalah party2 yang ingin mentadbir "civil servant machinery". Jadi kalah menang ia lah party2 yang berlawan. kalau civil servant tak suka dgn party yang mentadbir beliau maka suka hati lah dia nak pangkah siapa pun. It has nothing to do with the government machinery. Whoever wins the election, that party will implement the policy that it wanted and the civil servant will implement it according to the law of the country.

mart sayra said...

Betoi jawapan berwang. Tak dak la pulak jawapan NAJIB

Anonymous said...

Jangan risau, skrip lazim akan dikumandangkan oleh pemilik akaun...
'Akaun saya kena hack'

Share This

Comments

Facebook Popup

Powered by Blog - Widget