KL CHRONICLE: Video Peguam Ex PM @NajibRazak mahu perbicaraan dipercepatkan #BeraniKeranaBenar

Wednesday, July 4, 2018

Video Peguam Ex PM @NajibRazak mahu perbicaraan dipercepatkan #BeraniKeranaBenar




135 comments:

Anonymous said...

Nak belajar bm dulu kot

Anonymous said...

dalam sejarah malaya ini lah kali pertama OKT mohon percepatkan kesnya di mahkamah.. yg selalu dengar di Mesia OKY bermati matian mohon tangguh beratus kali kesnya di mahkamah..

Anonymous said...

Percepat kan demi kepenting rakyat..terutama 1mdb 1biliun..
Biar meleleh air liur macai..ternganga..seronok najib dibicara..satu kemenangan..boleh diratib bersama2 geng tomato..najib bersalah..walau pn bicara pn lmbat lagi..br nk kumpul bukti..
Nk tanya macai..cincin berlian besar penumbuk dh jumpa ka..
Ptptn dh hapus ke
Tol dh mansuh ke
Minyak dh turun ke
Gst dh mansuh ke
Sst dh di kenakan ke
Cepat..cepat..hutang negara makin bertambah..1.2 biliun..
Macai nganga..air liur melekeh..
Kena kencing

Anonymous said...

Cincin berlian besar penumbok hihihi... mak aiihhhhhhh

Anonymous said...

Guru kelas daim..
Gurubesor madey..
Bukak gate.. gone end..
Pengawal pintu.. mat sabun
Pemeriksa ujian.. zeti

mohd azman mansor said...

Tuduh dulu....Kan itu janji manifesto PH.....bukti lain Kira......

Anonymous said...

pak kadok menang sorak dok mengenangkan nasib nunggu janji ..ph berebut tangkap najib bg mengalih perhatian tentang janji manis terdahulu

Anonymous said...

Ketua kelas.... Nek jijah

Anonymous said...

Nek jijah ni biarlah dia cakap sorang2 kat tv tiada siapa mahu dengar? Yg penting aku sokong sunnah Nabi Muhammad, ianya relevan sehingga hari kiamat...

Anonymous said...

Pihak kerjaan PH masih teraba2 mencari bukti? Bukan ke kes RM 2.6 billion ni dah 5-6 tahun dicanang2kan seluruh dunia, isu untuk memburuk2kan Najib? Eloklah tamby pergi Arab Saudi dan minta bukti dari mereka, insyaAllah mereka pemerintahan Islam akan beri kerjasama... Kepada Zetty bercakap benarlah walaupun pahit, tiada apa yg perlu disorokkan?

Anonymous said...

Profesor kangkung @pakar perundangan kangkung diminta ulas sedikit arahan penahanan/lokap Najib oleh petugas 1MDB, adakah ianya sah disisi undang2? Adakah law of the jungle sedang dipraktiskan oleh kerajaan PH? Tak salah rakyat yg tak arif undang2 bertanya?

Anonymous said...

Kalaulah aku jadi Najib semestinya aku mahu kes dijalankan dalam bahasa Melayu. Kalaulah aku jadi Agong semestinya aku mahu gunakan bahasa Melayu bila berkomunikasi dengan peguam negara... Inilah cara untuk mendaulatkan bahasa Melayu...

Anonymous said...

Indonesia yg punyai jumlah penduduk melebihi 260 juta telah mengambil bahasa Melayu/Indonesia sebagai bahasa rasmi. Bahasa yg digunakan dlm kerajaan malah digunakan dalam sistem kehakiman/perundangan mereka walaupun mereka mengendalikan kes2 rakyat asing seperti rakyat Australia, Perancis dsb. Amatlah tidak masuk akal dan memalukan bilamana peguam negara yang baru dilantik tidak fasih berbahasa Melayu. Rakyat cadangkan YDPA agar dapat memecatnya dengan kadar segera, ianya benar2 menyusahkan?

Anonymous said...

Aku mengkagumi Zakir Naik bukan kerana namanya, tapi kerana ilmunya yg dapat menguasai ilmu perubatan dan ilmu perbandingan ugama dengan baik, mungkin hanya seorang dlm billions yg dipilih Allah SWT. Aku harap ada NGO2 di Malaysia dapat menjemputnya kesini untuk meneruskan kerja2 dakwah beliau...

Anonymous said...

Hang kebun(tot) - Nuar Berahi... Hahahaha...

Anonymous said...

Kikikikiki... sek keb tomato haprak kukubesi kukuanjing kukubabi segala kuku..

Layak masuk.. uneducated..

Anonymous said...

AG tak tahu bahasa Malaysia mana menyoroknya pemyair peludah bahasa Si Samat Sait... klu dah mampos kasi ludah kubo dia...

Anonymous said...

Klingggg klingggg kliingggg..
2% 2% 2% 2% 2%....

Warga tomato menglelong tomato di pasar tomato ph....

Anonymous said...

Betul tu.. tu pun hak kita/sesape pun dlm mahkamah.. biar panas bontot ph.. malu besor atok...

Pegawai kerajaan wajib BN.. dia tu penjawat awam kah?.. dia wajib tau.. bila org nak BM, dia kena ikut..

Anonymous said...

Guru disiplin - mahpuf Mr.bean aka siruuuulll...hellooo siruullll.. .

Anonymous said...

Elok kencing je atas kubor dia..

Anonymous said...

Dgr je nama zakir naik, meletup kepala dap weeeeiiiii... mau jd nenek kebayan si siti punyalah marah...tuduh zakir naik mcm mcm... melayu islam sunnah wal jamaah ph je yg bodoh, diam mcm lembu.. tak bersuara..

Anonymous said...

Mana si samad tu nk tunjuk muka..takut dgn idola dia..madey..dan nuar..nnti dedak tk masyuukk

Anonymous said...

Yg aku heran dah tenggelam dia ni.. tu la masih sihat ada kudrat sikit, masih boleh dipergunakan dap, diusung ke sani sini.. hilang jati diri seorg melayu.. ni sakit kot atau dap rasa tak perlu lagi diusung dah menang kannn...

Nanti ada la tu agen kaki pendek ph baca buat laporan kat si betty, minggu dpn muncul kembali si janggut putih berbaju putih berkain pelikat.. akulah melayu...

Kahkahkah...

Anonymous said...

Aku nak tanya ni..Ada yg kata benar.. ada yg kata tabung hj dah mengesah ya arab saudi pangkas setengah org boleh pi hj.. betul ke?

Setelah beredar luas.. tetiba keluar berita th menafikan.. ya atau tdk?

Jika berita ini benar, bermakna th sedang berhempas pulas membanting diri utk memujuk balik arab saudi.. bayangkan katanya 42 ribu yg dah layak dpt permit jd 20 ribu je.. gila ni.. mengamuk la org.. bila tertangguh thn ni maknanya thn seterusnyapun tertangguh.. haiii mcm ni boleh jd 100 thn baru dpt pi hj..

Heboh katanya gara gara mat sabu umum nak tarik balik tentera dr arab saudi, pasal tanah yg dah diperuntukan utk tentera bersama... kalau tengok dr perkembangan semasa nampaknya mat sabu dah tak sentuh pasal ni lagi.. madey pun tak berbunyi lagi.. tak tau la tentera dah balik...

Tapi aku nak tau pasal naik hj.. ada sesape tau yg sah.. ada org dlm boleh bagi tau..

Anonymous said...

Yg sah, zikir zikir SARAWAK REPORT yg dibaca dan dipersebar luaskan macai ph pembohong.. apabila kejadian semlm bermakna kisah 1mdb dlm sarawak report semua adalah tdk benar..

Anonymous said...

samatttt oooo samattt mano ko menghilang samattt... dah mampos kot si samattt ni..

Anonymous said...

Pak Guard - Muhidin Nika aka Tunggul Kayu...

Anonymous said...

Pasal haji tak masuk dlm manifestonggang..lagi pon puak2 syiah bukan peduli pon..

Anonymous said...

Guru disiplin din pagoh nika gee

Tukang kebon din pudu...satu skolah dia mau tanam tomato..kikiki

#FREENAJIB

Anonymous said...

Hindrapp pariahh lg le meletop...sanggup nk mengganas ala tamil elam..

Cencaluk said...

Itulah balasan Allah atas sesiapa yg melanggar perintah Allah..

Mereka yg dulunya di zaman TOK JIB diberikan keaenangan dengan berbagai bentuk bantuan tetapi menafikan dan kufur nikmat.

Maka Allah berikan balasan untuk mereka dengan menghancurkan hati2 mereka yg khianat kepada pemeri tah.



Anonymous said...

Media penjilat tegar Kerajaan PH, Astro Awatni dan Menteri Kewangan, Ah Beng bolehlah berehat panjang dan mencari isu lain untuk diperkatakan.

Ini berikutan Mahkamah Tinggi semalam, membenarkan perintah larangan sementara bagi menghalang media daripada melaporkan berhubung merit kes pecah amanah dan menyalahgunakan kedudukan yang dihadapi Mantan Perdana Menteri DS Najib Tun Razak.

Amaran juga turut dikeluarkan daripada peguambela DS Najib Tun Razak, TS Muhammad Safee Abdullah,
Sesiapa saja yang mengulas atau membuat liputan / laporan berkenaan kes Dato Sri Najib ini secara negatif / serong bagi menggambarkan beliau BERSALAH sama ada di dalam media tradisional, media digital mahupun media sosial atau apa bentuk penerbitan sekalipun boleh didakwa MENGHINA MAHKAMAH.
Seperti apa yang dilakukan oleh Lim Guan Eng selama ini yang mengatakan DS Najib bersalah, 100% bersalah, 1 dunia kata Najib salah dan sebagainya, jika dilakukan lagi kini akan menjadi penghinaan terhadap mahkamah.



Cinebabi sudah tak boleh menyalak...tahniah TS Syafiee and the team.. Semoga Tuhan mudahkan DSNR membersihkan namanya segera...

Cencaluk said...

Ada kisah dimana sekarang ni seorang Ustaz yg dahulunya mewah dizaman TOK JIB bertindak menghina dan menghasut pemerintahan TOK JIB setiap kali berceramah di surau dan masjid.

Tak tahu lah ini balasa atau kebetulan sekarang Ustaz itu terkandas di SYRIA kerana dia sekeluarga pergi utk menjenguk anak mereka yg sedang belajar diaana dan telah kehilanga. Pasport.

Tak tahu lah dah selesai atau masih terkandas di sana lagi.

Balasan Allah dlm berbagai bentuk jgn suka memfitnah jika tak tahu kesahihannya.

Ustaz ini aering bercakap buruk tentang TOK JIB dan ROSMAH di setiap ceramahnya.

Anonymous said...

Inilah drama jijik paling kotor oleh rejim Mahafiraun mahadey mahakutty!!

2015 Gani Setahil dah siap kunuunn nak dakwa DS Najib..tup tup 2018 paksa tido lokap, esok tu just register jee lagi 6 bulan baru boleh bicara..kenakan ikat jamin jutajuta..selepas semua akaun DSNajib dibekukan..tapi Allah mudahkan..mereka dapat juga sediakan duit yang sengaja ditetapkan konon nak kurung DSNajib lebih lama...

Itu lah bezanya insan mulia luhur hati (DSNR) walaupun beribu maki keji dikala ini oleh pengomen mahakutyy, rba dapig laknatullah dlm FB DSNR atau mana mana topik media yang menyebut/ ada gambar nama beliau dan DS Rosmah.

Begitu sekali dahsyat perang psikologi fitnah kebencian dilancarkan keatasnya hanya kerana dia bijak, kuat berkerja dari berpolitik kotor, cekap urus ekonomi dan paling ditakuti dibenci rba ia membela Melayu dan Islam di sini mahupun di luar negara.. cuma Allah SWT belum buka hijab dan beri hidayah kpd makhluk makhluk buta bodoh sebhgian rakyat termasuk melayoonya untuk mengangumi dan menghargai jasa2 pengorbanannya.. semoga Allah memberi pembelaan dan mengangkat darjat DS Najib Razak disisi Allah, Rasulullah S.A.W. dan org2 Soleh..Amiinn

#pray4najib

#freenajib

#madeynotmypm

#tangkapgoneng

Anonymous said...

Ameen

Semoga Allah tunjuklah segera pembalasan didunia lagi kepada orang yang suka keji dan hina DS Najib. Termasuk ostad yang disebutkan tuan diatas..takde belas kasihan semoga dia rasai penderitaan yang panjang..

Sebab DS Najib banyak sangat buat kebaikan dari kesilapan dan kekurangan, dia juga humble berkali mintak maaf walau pun belum bersalah. Dlm.Islam haram lah kita menyerang mengaibkannya... sebab ciri ciri sikapnya tak memudaratkan, tak mengheret penyokong buat huru hara.. dia belum dibukti bersalah tapi media dajal sudah 'hukum' nya sejak 2015, ostad munafik tumpang 2 kaki, tapi kafir harbi moden gone end buat penyelewengan menangguh nangguh sesi mahkamah kerana ketakutan tak pula dicaci maki..

Mahadey next..dia shj lg belum kena apa2 sejak 22 tahun menzalimi mcm2 org..

Anonymous said...

Zmn DS Najib takterbilang rakyat yang KUFUR NIKMAT.. sambail menjamu mewah makanan berselfie, melancong luar negara dengan happy..tapi boleh menyelit mengutuk DS Najib, nak bangkrap la.. duit Malaysia tklaku lah.. Sgguh busuk hati.mereka..kufur nikmat Allah yang melimpah ketika itu..hanya Allah Mahu Perlihatkan adakah kamu bersyukur dan tingkatkan ibadah, ketaqwaan pada Tuhan dan berterima kasih menghargai pada pemimpin tersebut.. Malangnya sangat ramai mengikut jejak langkah Syaiton..mengikuti fitnah Dajjal.. Akhirnya Allah SWT ambik semula satu persatu.. Biarlah dengan apa asbab alasan hutan trillion lah.. pelabur lari lah.. Hakikatnya Allah perlihatkan rakyat Malaysia makin sombong takabur tamak dan lupa diri..akhirnya dapatlah pemimpin jahat.. Makanlah tomato anda kenyang...

Anonymous said...

Sampai ke mekah bawak fitnah.. duit malaysia tak laku.. haaa sekarang dah berlaku, Allah izinkan mulut mulut puaka tu, tak payah jauh, org thailand je dah mula tak terima ringgit, guna duit thai je.. RM dah jatuh setiap hari jatuh.. org thai tak nak rugi.. dulu RM diterima baik sbb mahal... pdn muka..

Anonymous said...

Kabinet tomato mengesahkan semua usulan di atas diterima.. SAH..

Hanya ada satu jawatan belum dibincang TUKANG MASAK..

Cadangan mamat sabun.. 98% dah ada sokongan..

Anonymous said...

Sekarang dh haru biru ekonomi..macai cakap..ok je..tkder apa2..
Memang la..macai2 semua bergaji besar..mewah..yg terasa skarang..org2 yg tk mewah..terasa ada kekurangan dr perbelanjaan..dulu dpt brim..sekarang ada yg tk daoat..dikurang kn lagi penerimanya..kenaikan gaji ditahan bukan sbb hutang banyak..tetapi kelicikan penasihat 2℅ otak udang nk cover kehilangan pendapatan gst..
Masih tk cukup?..
Rakyat disuruh menderma..ki ki ki..apa punya idwa la pesasihat misai kontot..
Nnti madey pusing balik..bukan sy arah kan..haji misai kontit yg arah kan..mati berdiri..ki ki

Anonymous said...

CELAKA KO MAMAK MATDEY MAHAKUTYY MAHAFIRAUN, MAHAZALIM!!!!!!!!

Anonymous said...

Segerakan tabung Najib. Bagi no account. Tak sabar nak derma ni

Anonymous said...

Dikata ada org bukak personal no akaun utk tabung najib.. dah disahkan katanya dlm hebahan twitter umno tak bukak dan najib juga tak bukak.. hati hati dgn penipuan..

Anonymous said...

Derma tin milo najib kahkahkahkah.... terhina dan sudah jatuh ditimpa tangga. Bekas PM tak mampu bayar ikat jamin. Terpaksa cagar rumah. Cina mata sepet jho low jugak yang bijak. USD$620 juta yang najib dakwa telah dipulangkan kepada penderma tok arab sebenarnya masuk ke akaun jho low. Macai umno kaya raya dapat projek cuma dapat kumpul rm11k untuk bebaskan najib. KAHKAHKAHKAH..

Anonymous said...

Bila dah susah, semua cabut tinggalkan najib. Padan muka kau..

Anonymous said...

Ikat jamin rosmah dan riza aziz sapa pulak nak bayar? Tabung milo umno jugak ke?

Anonymous said...

macai MahaBABI 5.42.. what's wrong with u macaibabi??
Tabung milo hanya untuk pakatan mahababi..

malaysia barugila.. rakyat kena kasi derma pada maharaja madey kutty.. tak lama lagi jatuh la tu..
DS Najib takde tabung milo.. akaun dia sudah kena beku.. takde sapa lancar tabung untuk dia sebab dia bukan BANGSAT mcm macam dan cinebabi dapig..

anyway family dia dapat kumpul duit sendiri untuk bail out.. madey kutty mesti sangat geram punya.. nak racun arsenik dalam jail sprm tak boleh la.. itu org tua gila..macam nak bunuh org..??

Jho low kepala bapak kau.. mana dia duit terowong 300 juta kertas a4.. bayar rasuah orang tengah sprm 24million???

Kes gone end belum sapu bawah karpet lagi.. bila mau masuk court?

Anonymous said...


cinebabi 5.44..? aer u ok today..? yang cabut tinggal najib ialah penyokong babi dan kutty..
sebab itu umno terus sokong Najib.. u sakit hati ye.. kah...kah..kah.. padan muka lorr.. duit malaysia sudha tak laku di Thailand..
hari2 jatuh.. pelacur pon tak hingin..

kah..kah..kahh

Anonymous said...


cinebabi 5.54..
ape pasal u sibuk sangat pasal Najib/ Rosmah family?
u macam pesakit mental..
why not u tanye gone end betty chia simpan sugar daddy di hong kong atau di taiwan?
penang not safe laa..sugar mummy line not clear maa...

kikikiki

Anonymous said...


cinebabi.. can u ask mahatokong bile janji mau tepati..?
skrg sudah dekat 70 hari..
aku rase lepas 100 hari.. ph boleh goyang
usul undi tak percaya boleh jalan

Anwar dgn Zahid kawan..
Sarawak jugak kawan2

PAS jugak kawan2

madey kawan dengan babi saje..
boleh tergolek taw..

harge petrol semalam RM1.10 ye...? half liter?

kah..kah..lahh

tomato china out of stock.. nant mahal balik..

#disaster3dapig

#madeynotmypm

#FREENAJIB

Anonymous said...



macai tomata dan mahatokong..takpayah lakon banyak2 la..
eknomi sudha tenat.. tak payah lah berlakon rileks..
next year hancur eknomi malaysia.. ramai kena hijrah ke Indonesia jadi bibik
mintak majikan indon dera pulak amah malaysia..especially cinebabi2. kasi pupus tinggal sikit sudah..

Anonymous said...

Najib Going To Jail For A Very Long Time, Says Mahathir

By MT Webmaster Last updated Jun 27, 2018




Cuba tengok jahat Madey..dia seolah dah aturkan hukuman untuk Najib sebelum lagi kes dibacakan..belum lagi masuk court trial.. nampak sah konspirasi Mahadey laknatullh untuk tangkap dan hukuman Najib.. tak mustahil dalam jail dia boleh kenakan racun yang menyebabkan mangsa menderita panjang.. orang tak sedar..


tp kuasa Allah Najib boleh di ikiat jamin.. AG tak reti Melayu mula pening kepala.. nak dakwa Najib dengan kes lain pulak..

mahababi in action..

#freenajib

Anonymous said...

Suruh bini dan emak kau jadi amah. Malam jadi pelacur. Hahaha

Anonymous said...

Padan muka kau. Mati dalam penjara. Hahaha

Anonymous said...

TABUNG MILO NAJIB : SILA BACA!!


Penyokong Datuk Seri Najib Razak kini memulakan tabung untuk memberikan sokongan kewangan kepada bekas perdana menteri itu yang sedang berdepan dengan kes mahkamah.

Ketua Pemuda Umno Wilayah Persekutuan Datuk Razlan Rafii berkata langkah tersebut diambil kerana mengambil kira keadaan bekas presiden mereka yang tidak mampu menjelaskan ikat jamin ditetapkan mahkamah semalam.

Ketika dihubungi Razlan berkata tidak wajar untuk anggota Umno melupakan Najib ketika bekas presiden mereka itu ketika ini.

"Jangan kita tinggalkan kawan kita semasa (dia) susah," katanya kepada Malaysiakini.

Razlan berkata Tabung Solidariti Datuk Seri Najib itu dilancarkan hari ini dan setakat awal petang sebanyak RM11,000 sudah terkumpul.

Terdahulu The Star Online melaporkan Razlan sebagai berkata kutipan tabung berkenaan dilakukan kerana setakat ini Najib belum baru dapat menjelaskan keseluruhan jumlah ikat jamin yang dikenakan kepadanya.

Akan serah kepada anak

Justeru katanya mereka mahu memberikan sokongan moral dan kewangan terhadap Najib.

"Najib hanya dapat membayar RM500,000 dan untuk mencukupkan jumlah jaminan beliau terpaksa menyerahkan surat milik rumahnya," katanya.

Anonymous said...

Anuar selepas keluar jil..merengkek kna penyakit..tanya madey..apa dia buat

Anonymous said...

Umno nak beroperasi di pwtc pun dah tak mampu...kihkihkih. Hutan pahang masih luas. Boleh upah orang asli buat pondok. Meeting dengan hantu raya..

Anonymous said...


macai mahababi 6.24

hok alooo..lu duk sibuk pasal umno ape pasal?
lu takut dengan umno ke?

ape lu kisah mana umno nk operasi?

kalau lu punye bini ke cai??

dah lencun kena hancing air kencing mamakutty..tokong babidap..

satu haprak brg tak turun..eknomi down.. currency very weak
Thai Bhat lagi mahal dari MYR..

lu boleh sibuk citer pasal pwtc umno bagai??
lu mmg macai lowest uneducated la bro..

bile hagi tomato nak turun lagi bro?? tol bape bijik dha tumbang?
bola judi world cup sudah untung billion..masok tabung perompak malayasia baru berape percent??



#akutanyeje

Anonymous said...



cinebabi 6.17
why u so scared ha?
ur mum sudah jadi pelacor ke?
siang jadi jual brg mlm jual body.. ur mum cinebabi dapig..?
pulau tikus penang?

can u ask betty chia sold her body to someone di hong kong last time ka?? gone end not there..
who was there..u dont know arr cinebabi??

dirty ma.. cinebabi most dirty people in malaya..



Anonymous said...



cinebabi 6.19.. padan muka kau? perhaps God pay back tu u la cinebabi.. God will pay u back.. mati mcm mane? u ill se how u will dying very2 suffering punye..


#hancurdapig
#disaster3dapig

#pray4najib

Anonymous said...

Tabung dah dilancar.. pastikan no akaun yg benar.. berhati hati penipuan.. tq..

Anonymous said...

Kah kah kah... sakit jiwa alias mereng.. merayap dlm blog pro umno nak tunggu najib pakai oren... kah kah kah.. tengok najib pakai kot, terus urat putus sampai ke jubur.. kah kah kah.. apsal kau bahlol.. pan tu oren.. pi tenung baju mat sabu kaaaaaahhhhhhhh....

Anonymous said...

Biasa la Pencacai ni..bila baca artikal kat sini hati tersentap..rasa seperti ditusuk..nak baca blog pro KERAjaan boring dah tak ada cerita gembira selain dari cerita DS najib..ada pon cerita gembira utk sekejap je..lepas tu sakit hati semula
..bagi la diaorg legakan rasa boring dan sakit hati tu...

Anonymous said...

APA SUDAH JADI DENGAN KES RASUAH ANAK LKS, MACAM ADA KONSPIRASI PIHAK TERTINGGI, MACAM ADA TANGAN2 GHAIB UNTUK MELENGAH2KAN KES, ADAKAH INI SEBAHAGIAN DARI USAHA MEREKA UNTUK MEREMEHKAN KES? MINTA RAIS YATIM BERI KOMEN?

Anonymous said...

Macaai sardin bercacingg...nak tanya niii
Tol bila nk mansuhhh
Minyak bila nak 1.50
Ptptn bila nk mansuhhh
Gst bila nak mansuhhh
Oooo air kencing atok boleh buat ganti petrol..warna dh sama..

Anonymous said...

Bila kita tengok reaksi pasukan peguam bela diketahui Tan Sri Shafiee, rakyat yakin DSN boleh menang kes dengan mudah, InsyaAllah. Harap2 pasukan pendakwaraya tidak berfantasi tentang tikar tebang kisah 1001 malam alladin zomm zomm alakazomm mcm kes liwat Anwar dahulu, buang masa rakyat yang mengikuti perjalanan kes.... he..he..kelakar giler, boleh masuk dalam hari ini dalam sejarah!!!!!!!!

Anonymous said...

Memang kerajaan Malaysia hari ini akan menjadi sejarah kerajaan paling kelakar yg mentadbir malaysia...silap2 masuk ranking dunia...Kerajaan paling pelik dalam dunia..hahaha

Anonymous said...

TABUNG NAJIB

CIMB BANK ACC NO.: 8601952060

KELAB BELIA BERKHIDMAT

rujukan: mykmu.net

Anonymous said...

No akaun takda. Semua letak dalam tin milo.

Anonymous said...

ANAK NAJIB PENIPU!!


KUALA LUMPUR - Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menafikan dakwaan pihaknya telah membekukan akaun cucu Datuk Seri Najib Tun Razak.

Penafian itu dibuat Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM, Datuk Seri Azam Baki.



“Akaun cucu Najib tidak pernah dibekukan,” katanya ringkas ketika dihubungi Sinar Harian, sebentar tadi.

Anonymous said...

ANAK PENIPU. BAPAK RAJA PENIPU. AKAUN RM100 TAK PERNAH DIBEKUKAN. BODOH MACAI NAJIB KENA TIPU DENGAN NOORYANA NAJWA.

KUALA LUMPUR - Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menafikan dakwaan pihaknya telah membekukan akaun cucu Datuk Seri Najib Tun Razak.

Penafian itu dibuat Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM, Datuk Seri Azam Baki.



“Akaun cucu Najib tidak pernah dibekukan,” katanya ringkas ketika dihubungi Sinar Harian, sebentar tadi.

Anonymous said...

MAKA AKAN LESAPLAH DUIT MACAI NAJIB RM11 RIBU SEPERTI MANA LESAPNYA DUIT 1MDB..KAHKAHKAH

Anonymous said...

Ini menunjukkan solidariti orang Melayu dengan Najib. Lain le orang PH ramai yang jutawan belaka....naik jet peribadi lagi.


Anonymous said...



hello cai cinebabi dapig...
u mase teo beng hok mati terjun bangunan u ckp sprm cilaka tk boleh percaya..

hari ini bile SPRM ckp dia tak beku akaun cucu DSNR..u percaya? u super idiot la cinebabi..

takkan le madey nak ckp die yang suruh..of coz la mahdey sama tokong betty chia duduk diam2.. kasi macai buat kerja diam2 la..

anak cucu najib boleh bising..kita block dia pun bank account laa..

2.6 billiuun sudah tipu jadi billiun... then finally kelmarin jadi 42 juta.. 4 kes..

SPRM mahapenipu lorr.. sbb tokong babi eng sama mahadey in action.. satu habuk tk boleh percaya.. tipu sana sini..hutang trillion..tp pegi tambah hutang di japan.. babi pun hairann ooo


Anonymous said...

Akaun Mohd. Nizar Najib turut dibekukan

Keluhan Mohd. Nizar Najib mengenai akaun bank beliau dan adik-adiknya dibekukan dalam laman Facebook miliknya hari ini. - MEDIA SOSIAL

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/

KUALA LUMPUR 5 Julai - Satu demi satu akaun bank peribadi ahli keluarga bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dibekukan.

Petang tadi, anak perempuan bekas Presiden UMNO itu, Nooryana Najwa Najib mempersoalkan kewajaran pihak berkuasa membekukan akaun anak lelakinya yang berusia 10 bulan.

Malam ini pula, anak lelaki Najib, Datuk Mohd. Nizar turut mengalami nasib yang sama.

“Akaun saya dan adik-adik dibekukan. Nak bayar bil pun tak boleh. Semoga dugaan ini dipermudahkan Allah SWT,” katanya melalui status dalam akaun Facebook miliknya, hari ini.

Isnin lalu, Pasukan Petugas Khas 1Malaysia Development Berhad (1MDB) tidak menolak kemungkinan akan ada lagi akaun yang bakal dibekukan selepas tindakan itu diambil terhadap 480 akaun bank. - UTUSAN ONLINE


-------------------------

cinebabi.. AG butakayu tak reti cakap Malayu macam mana mau tau sprm tipu???


Anonymous said...

TABUNG NAJIB

CIMB BANK ACC NO.: 8601952060

KELAB BELIA BERKHIDMAT



Insya Allah ..niat krn Allah, bantu insan yang telah berjasa pada rakyat satu masa dhulu.. saudara seAgama yang dizalimi, harta dirampas, terpaksa cagar rumah. Biarpun RM10, ianya dikira sebagai ibadah. Sebab DSNR org yg dizalimi, dia diaibkan difitnah sekian lama sejak 2015, logiknya kenapa pendakaan tiada kertas pendakwaan lagi.. kenapa perlu tunggu tahun hadapan??

konspirasi JAHAT mahadey dan guang eng dap!

#FREENAJIB

Anonymous said...

IN SUPPORT OF NAJIB

Saya menyeru kepada rakyat Malaysia supaya merenung kembali apa yang telah dilakukan oleh Dato Seri Najib semasa dia berada ditampuk kuasa. Permulaannya dia telah memohon maaf kepada rakyat Malaysia (mungkin kerana kerosakkan yang telah dilakukan Mahathir) dan berjanji akan berkhidmat sebaik mungkin. Kemudiannya satu persatu projek2 berat sebelah kroni Mahathir yang mencekik darah rakyat diambil alih oleh agensi/jabatan kerajaan, EPF, Tabung Haji, 1MDB dsbg. IPP dan ERL adalah contoh nyata bagaimana Mahathir memperkayakan kroninya dengan mencekik darah rakyat. Kroni2nya ini pula akan memperkayakan dirinya dan anak2nya.

Pada tahun 2015, DSN berada dipersimpangan samada mengikut arahan Mahathir ataupun melaksanakan tugas yang telah diamanahkan untuk kepentingan rakyat dan negara. Kalau DSN seorang pencuri bukankah lebih senang baginya berpakat dengan Mahathir untuk merompak wang rakyat dan Negara?... dengan memberikan projek2 kepada kroni2 masing2. Tapi DSN memilih untuk memperbetulkan keadaan dengan merancang pertumbuhan ekonomi negara dan meningkatkan pendapatan rakyat.

Projek2 dan rancangan ekonomi DSN boleh membawa Malaysia ke arah negara berpendapatan tinggi. Yang pastinya tidaklah seteruk sekarang dimana RM200 Billion hilang dari pasaran equity. Tabung Harapan belum pun mencecah RM1 Billion. Rasanya Tabung Harapan hanya tinggal harapan. Ekonomi makin menguncup kerana banyak projek2 dibatalkan. Keyakinan pengguna hilang. Perniagaan merosot/rugi. Rumah dan Condominium tidak terjual. Ramai orang akan hilang pekerjaan. Graduan yang menganggur akan terus menganggur.

Manakah yang lebih baik dasar ekonomi DSN atau Guan Eng?

Economy for a country is MORE about spending money (particularly on high impact projects) for growth. The multiplier effects is great for businesses and jobs creation.

Anonymous said...



Terima kasih saudara 12.02AM

Saya sebenarnya tak pernah langsung percaya dengan Mahathir Mohamed Kutty KEPALA BAPAK Perompak ini. Saya kenali perangai jahat Mahathir ini sejak 1990-an lagi.

UMNO rosak di 'ganjakan' dengan rasuah dan projek kroni hasil didikan dan amalan Mahadey.. zaman itu pemimpin UMNO bongkak sombong melebihi Raja.. nak berjumpa amat sukar sekali

Keadaan UMNO dan kepimpinan mula berubah sejak Pak Lah, kemudian dengan ketara DS Najib ambil alih mula MERAKYATKAN pemimpin BN, memgubah cara wakil rakyat elit UMNO kepada marhean, DS Najib memulakan contoh dengan dia sendiri bertemu rakyat siang malam pagi petang..tiada protokol tiada escort, ke hulu ke hilir tak mengira apa lokasi, jenis rakyat.. pelbagai program rakyat dia telah aturkan..

kalau nak merompak tak perlu buat projek rakyat..buat je projek mega berpuluh2.. kemudia lantik kroni macam mahadey lantik Vincent tan dan Annada.

Tapi projek zaman DS Najib melibatkan konsep NBOS, jarang melibatkan direct award pd syarikat2 proksi mahadey, perlaksaan cepat, kos lebih rendah, dan semua peringkat rakyat merasai aliran hasil.. contoh seperti MRT, Bandar Malaysia, Pan Borneo, Double Track KTM Padang Besar.


jangan bohong dan tipu dengan menterbalikkan sejarah.. Mahadey lah paling celaka dan perosak negara. Manusia yang bodoh dan nyayok sahaja boleh angkat percaya Mahadey.
Sekarang banyak org muda lahir sebelum mereka rasai kejahatan sebenar mahathir 1980-an 1990-an. Mundurnya negara ketika itu kerana Mahathir mengawal segala2 hasil mahsul.. dikhayalkan pembesar2 kroninua dengan kekayaan projek

Ketua2 Bahagian kebanyakkan bisnesman kontraktor cari makan yang menjadi talibarut Mahathir Laknat ini..akhirnya kerosakan berakar umbi dalam UMNO amat sukar DSNR mahu bersihkan

melainkan dia sendiri terkorban dan jatuh dan tikus biawak parasit berlari keluar dari UMNO

Mahathi manusia BARHATI KERING dan sangat kejam. Peristiwa Memali merupakan menifestasi KEJAHATAN daN DENDAM KESUMAT Mahathir pada sesuatu musuhnya

Mahathir sangat LICIK mencuci tangan lepas baling batu..

Sayangnya rakyat tertipu dengan lakonan Mahadey, media sosial di lambakkan dengan komen2 RBA dan tentera2 jahat ini memasuki segenap ruang komen FB, Tweeter, media perdana bila dim mana sahaja ada nama Najib-Rosmah-UMNO dan Menteri2 UMNO.

Ini satu kejayaan projek mereka memfitanah dan menjatuhkan DSNR dan UMNO.. tapi Insya Allah Allah Maha Kuasa Maha Adil. mereka naik dengan menipu dan manipulasi minda rakyat dengan fitnah. Pastyi dan pasti mereka akan tersungkur hina lepas ini.. mereka tiada kebijaksanaan melainkan busuk hati dendam..hutang negara sepatutnya menjadi tgjwb kerajaan tapi betapa bodohnya rakyat boleh menabung untuk si kaya mahadey berbilliun2 harta keluarganya..gajinya tak diumumkan dipotong..

Sebelum negara terus hancur dan kita merana berbanding negara jiran yang sebelum ini dibelakang kita, eloklah kita bemruhasabah dan minta doa Allah hancurkan pakatan haprak ini. DS Najib mentadbir negara pada landasan yang sangat tepat dan benar..malang fitnah lebih digemari rakyat.. sedih semua telah hancur..

#madeynotmypm

#freenajib


Anonymous said...

Jom kita kita ,orang UMNO, (orang luar boleh blah,) menunjukkan solidariti kita dengan DSNR dengan menderma secara ikhlas....satu ringgit pun Ok.... Masukkan wang tersebut ke dalam sampul surat dan poskan ke alamat di bawah.... telefon dululah bimbang alamat berubah.





Alamat-Alamat UMNO Bahagian

UMNO Bahagian Sabak Bernam
Bangunan UMNO
Jalan Raja Chulan
45200 Sabak Bernam
SELANGOR DARUL EHSAN
Tel : 03-3216 1764
Fax : 03-3216 5937

UMNO Bahagian Sungai Besar
No 720 Jalan Besar
Pekan Sg Haji Dorani
45300 Sungai Besar
SELANGOR DARUL EHSAN
Tel : 03-3224 6608
Fax : 03-3224 8693

UMNO Bahagian Hulu Selangor
Bangunan UMNO Bahagian
PT1335 Tingkat 1 Jln Pahang
44000 Kuala Kubu Baharu
SELANGOR DARUL EHSAN
Tel : 03-6064 3100
Fax : 03-6064 3100

Anonymous said...



MARILAH MENYUMBANG KE TABUNG SOLIDARITI DS NAJIB RAZAK..MEMBANTU DIA UNTUK MEMENUHI TUNTUTAN JAMINAN PADA 9 JULAI (ISNIN) INI..SEMOGA ALLAH SWT MERAHMATI KITA DAN MENGGANDAKAN REZEKI KITA-INSHA ALLAH..

Jadilah HAMBA ALLAH YANG PEMAAF.. Kerana Allah SWT ITU MAHA PENGAMPUN.. RASULULLAH SOLALLAHU ALAIHI WASALLAM SANGAT PEMAAF WALAU BAGINDA MAHU DIBUNUH.. siapa lah kita mahu berlagak angkuh sombong melebihi Allah SWT dan RASUL S.A.W. ditakuti tercampak kita mengikut jejak langkah IBLIS LAKNATULLAH..yang akan menyesatkan hamba2-NYA masuk ke neraka.. jangan takkabur sombong samseng seperti pencacai2 Pakatan Harapak yang belum henti memaki hamun dan memfitnah beliau..

marilah kita sama2 munyumbang seberapa yang mampu.. ingt ia kerana Allah membantu DS Najib ketika dia diuji susah. Semasa dia ingat pada kita..bantu rakyat dengan macam2 kita mungkin leka atau terikut dengan rentak jahat pakatan haprak.. dia sudha minta maaf berkali2 walaupun dia belum dibukti bersalah. Maafkanlah dia.. sebagai umat Islam, Allah SWT itu sendiri MAHA PENGAMPUN ... MAHA MENGASIHANI.. siapalah kita nak berlaku ANGKUH SOMBONG untuk tidak memaafkannya.. apakah kita mahu ikuti jejak langkah SYAITON yang DIREJAM? Atau mengikut bisikan jahat pengikut dajal pakatan??

Cara kita menerimaa maafnya walaupun dia tak bersalah pun, ialah berilah sedikit sumbangan buatnya.. HANYA ADA MASA 3 HARI SAHAJA LAGI.. sama ada dia kaya atau susah itu bukan kerja kita.. yang pasti niat IKHLAS KITA Allah yang akan BALAS dengan GANJARAN-NYA..sebab niat kita suci untuk insan yang dizalimi..

wallahualam..


--------------------------

#pray4najib
#freenajib
#malaysiarosak

Anonymous said...

Putarrrr... u turn...

Pagi pagi org dah pi bank.. dah kecoh satu negara.. macai ph kata satu dunia... org bank pulak ke kambing hitam?.. marilah kita berdokah dokah.. kah kah kah

Anonymous said...

Org dah pi bank dulu.. dah kecoh satu negara... baru nak sangkal ke?kah kah kah...

"KATANYA RINGKAS".. tak nak buat sidang media ke.. kan suka bercakap.. kihkihkih

Menipu 1mdb ke caiiii ph?.. kah kah kah... dah takde berita lain ke.. ada sikit berita berdesup macai ph masuk... kah kah kah.. dah tak larat ke kena kencing....

Ezzati Izan said...

Walaupun saye umur 25tahun xpi saye ttp sokong najib..bkn budk2 kpop yg skrg tahu nk salahkn najib je..kt kampong ak ramai yg simpati gn nasib mnimpa bkas pm najib...tapi xboleh buat ape klaw madey yg pndendam tu punye kije...smua org tnduk kt die mcm mngalahkn raja..mcm die xde ksalahan langsung xp 22tahun mmerintah dlu mcm2 die buat hnye org dlu2 je tahu...dahlh jnji2 mnisfesto xnmpk..cubelah focus ke rakyt n yg susah..dahlh lpas n bntuan mungkin dah takde..yg kciannye nelayan2,pnoreh getah...mcmne gn subsidi..dgn barang makin naik mkin mahal..pecite..sape yg ckp trun hrge brg tu meh sini weh habak mai..rakyt tomato educated tahu nk bli phone bru tiap2bulaan je..bior mahal asal bergaya mmg bongok..ade gst pun org2 kt mlaysia senang je ak tgok.MANIFESTO TU FOCUS..JANGAN NAK CARI SALAH ORANG JE...DIRI SENDIRI KENE KENCINGPUN XSEDAR LAGI KE..#sayeorangbiase#freenajib#madeynotmypm#RINDUZAMANNAJIB

Anonymous said...

Bayi 10 bulan buka akaun bank. Anak & bapak sama2 penipu besar

Anonymous said...

Ko duduk dlm rimba ya..bayi 10 bulan buka akaun bersama la bongok..mmg betul la madey cakap penyokong dia banyak bongok.

Anonymous said...

Budak2 berhingus mmg komen dia mcm tu..suruh belajar malas..ptptn tk mau bayar..hidup nk mewah...kesenangan yg ada ...sebelum ni tk bersyukur...rasakan ...najib kna dakwa. Aku peduli apa...belum tau dia salah lg..tapi minyak bila nk turun..tol bila nk mansuh..gst dh 0% ...sardin dh turun..tapi perut ko dh penuh cacing..makan la ko kt U tu sardin banyak2..biar otak ko penuh cacing SARDIN. Bye bye..ki ki ki

3Ms Stupid said...

جيوا ڤنچچاي ملايو د ا ڤ دڠن چينا د ا ڤ تق تنترام..جيوا برڬولق بيلا تودوهن دمي تودوهن تق داڤت دبوقتيكن...لاما - لاما ننتي ماكين ممبوسوق لا هاتي تو.....

Anonymous said...

Bkn saja busuk.. beku hati sampai jasad beku.. org heran dr dulu asik najib dipanggil ngapa yg lain tak dipanggil.. rupanya takde bukti.. dok main isu 1mdb bertahun tahun..

Anonymous said...

Bkn bdk muda je yg bapak bapak/ ayah ayah teksi pun sama...
Padan muka.... exco mintak dia org berubah kahkahkah...

Dulu mcm mcm dpt kini ubah perangai tu weeeiiiiii.... kahkahkah

Anonymous said...

pemandu teksi mmg penghasut haram jadah..terutama teksi cab kl baju putih tu..cinebai pariah2 dan melayoo todi yang keje hasut pelanggan bile naik teksi.. "negara sudah mau bangkrap maa..", "duit malaysia sulah talak laku..lu tau arr..","itu najib sudah curi duit maaa"..

typikal perbualan tahun 2015... now skrg betul2 duit tak laku..ekonomi hancur.. bangkrap..brg sgt mahal.. petrol tak turun langsung.. politik jadi mcm longkang.. macam negara koboi!

#padanmukamalaysiamemilih

Anonymous said...


AKU TAK SANGGUP LAGI LIHAT MAHATHIR LAKNATULLAH TERUS MENGGILA MEMBALAS DENDAM DAN ZALIM..MENGGUNAKAN PROKSI-PROKSINYA!!

Akaun anak Najib semua beku.. apa salah mereka?? kenapa akun LEMBAGA PENGARAH IMDB, SRC tak beku?? GILA APA INI??

Terkini akaun puteri Najib yang telah menghidap kanser tahap 4, juga jadi mangsa.. rahsia ini dibongkar oleh rakan anak DSNR bukan anak DSNR atau keluarganya yang beritahu..

ini terlampau zalim.. zalim akan dibalas azab oleh Tuhan..bila Azab turun semua kena.. bukan mahdey dan gone end sial je kena!!

Cucu Najib umur 10 bulan.. akaun bersama lah bongok..(atas kuass nama pewaris/penjaga) macai cinebabi atas tu.. ko pembohong.. pegi bank u buka akaun anak under 18 tahun semua akaun bersama... ape lu cinebabi tkde akaun bank ke??



'Rule of Kutty Mahadey Laknatullah'

Mahathir Mohamed LAKNATULLAH!

Mahathir Mohamed LAKNATULLAH!

Mahathir Mohamed LAKNATULLAH!

Ya Allah Yang Maha Berkuasa..hancurkanlah KERA jaan pakatan harapan @ haprak yang diektua oleh Mahafiraun Mahathir Mohamed LAKNATULLAH!

Gagalkanlah perancangan mereka..ya Allah. Datangkanlah kegagalan atas segala kerja buat mereka sehingga mereka akhirnya jatuh dan hancur hina..datangkanlah pembalasan pada makhluk zalim dan rejim mereka ini segera ya Allah..lindungilah kami dari kejahatan KERA jaan Mahazalim Pakatan Harapan @ HAPRAK ini dan azab-MU ya Allah..Amiin


Ya Allah hamba-Mu memohon keampunan di hari yang mulia Jumaat ini,,hari penuh BARAKAH ini.. kasihanilah DS Najib Abdul Razak dan seluruh ahli keluarganya yang tidak bersalah..

Berilah pertolongan-MU kepadanya.. angkatlah segala kebaikan dan jasa-jasanya selama 42 tahun berkhidmat sebagai pemimpin rakyat.. ampunilah dosa-dosanya.. maafkanlah kesilapan dan kelemahannya..jadikanlah dia pemimpin terbaik buat kami walau tanpa jawatan dunia..

Aminn ya Allah Ya Rahman Ya Rabbal Alaminn

Anonymous said...

Suruh sekolah..main hp je keeja nya..
Jadi la ceedik tk boleh di ikut..bodoh tk boleh di ajar..
Kata org perak..
Cherodik buah pelio..org keras dia ngelejat.terkinje2...
Org sedap masuk kedalam..dia tingal di luar..
Itu la macai air kencing

Anonymous said...

Adakah ini dinamakan keadilan?
dan Kerajaan akan kewajaran pembekuan akaun ini.

Satu laman portal di dalam talian melaporkan akaun seorang pesakit kanser tahap 4, Puteri Noorlisa Binti Najib yang juga puteri sulong mantan perdana Menteri , Datuk Seri Najib Razak turut dibekukan oleh pihak Kerajaan.
Jika semalam Datuk Azam Baki memberikan kenyataan bahwa akaun cucu Najib tidak dibekukan, ( yang akhirnya terbukti dibekukan seperti laporan kami sebelum ini) maka adakah SPRM juga akan menafikan pembekuan akaun bank Puteri Noolisa hari ini?

Kita tuntut penjelasan SPRM

Anonymous said...

Nazifuddin najib kaki kongkek amoi taiwan. Tahniah umno!

Anonymous said...


KERA jaan Mahazalim Mahathir Laknatullah Mahu Menipu Lagi? SPRM Kepala Pembohong..Zalim satu hal.. BOHONG LAGI.. dari atas sampai bawah semuanya macam IBLIS!

Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO, Datuk Lokman Noor Adam mendakwa, tindakan pembekuan itu turut melibatkan akaun `Junior Saver’ Adam Razak iaitu anak kepada Nooryana berumur sepuluh bulan yang didaftarkan atas nama ibunya.

“Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) nak nafi? Memanglah akaun atas nama ibu sebab Adam (Razak) masih bayi, tapi tak faham ke erti Junior Saver?.

“Ada ke mak orang pakai junior akaun,” soalnya dalam status di Instagram beliau hari ini.



Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/berita/politik/surat-rasmi-beku-akaun-cucu-najib-didedah-1.704077#ixzz5KSTljHQQ

Anonymous said...

hello cinebabi 3.41..
Tokong Lim Gone end sama Miss P kongkek sampai terjual tanah rakyat lu ade tahu tak cinebabi??

tahniah dapig.. all the time DIRTY and DIRTIEST party ever!

Anonymous said...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

Anonymous said...

aku dh cakap memang betul yg suke komen bodoh cakap pendek2 kt blog ni ialah CINEBABI..
die dapat info pasal anak najib dari media cina.. anak Najib ke bukan anak najib ke itu takde kene mengena menzalimi Najib.. anak madey lagi kuat lorrr... kikikikii

Anonymous said...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

Anonymous said...


KERAJAAN PH MEMPRAKTIKKAN PENDAKWAAN BERAT SEBELAH DAN BALAS DENDAM

Nazifuddin Najib mengulas pertuduhan pecah amanah dan salah laku kuasa yang dikenakan terhadap bapanya Datuk Seri Najib Tun Razak. – Foto Free Malaysia Today

Anak bekas perdana menteri, Nazifuddin Najib mendakwa negara mempraktikkan pendakwaan berat sebelah seperti sebelum ini, kecuali rakyatnya berbeza, tetapi secara kebetulan di bawah perdana menteri yang sama.

Nazifuddin dipercayai merujuk kepada Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dalam satu tulisan di Facebook miliknya.

Najib didakwa pada Rabu kerana menyalahgunakan kedudukannya sebagai pegawai kerajaan untuk menerima rasuah RM42 juta sebagai dorongan untuk memberi jaminan kerajaan Malaysia bagi pinjaman RM4 bilion daripada Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) atau KWAP kepada SRC International Sdn Bhd .

Najib juga menghadapi tiga tuduhan pecah amanah (CBT) dalam kapasitinya sebagai perdana menteri, menteri kewangan dan penasihat SRC International dan minta dibicarakan.

Nazifuddin menyebut berkenaan serbuan terancang, lori polis di rumah bapanya dan sidang akhbar berlebihan yang dilihatnya bertujuan mewujudkan kemarahan orang awam sebelum pendakwaan dilakukan.

“Bukankah ia prosedur am untuk tidak berkongsi butiran semasa siasatan sedang dijalankan. Atau adakah ia dibuat semata-mata untuk mengaibkan lagi ayah saya?

“Saya terfikir, logikkah jika seorang perdana menteri Malaysia boleh dibeli dengan hanya RM42 juta? Sekadar itu sahajakah nilai integritinya?

“Jika setiap kes pecah amanah, salah guna kuasa mahupun rasuah boleh dikaitkan dengan seorang PM, maka beliau dan kesemua mantan PM sebelum ini haruslah bertanggungjawab terhadap semua kerugian yang dialami sepanjang kepimpinan mereka,” katanya.

Nazifuddin berkata pendakwaan bapanya juga dipimpin oleh peguam negara yang dipilih oleh kerajaan sekarang, walaupun ia ditentang oleh banyak pihak dan ini jelas menunjukkan politik balas dendam.

“Kami sebagai sebuah negara yang melaungkan demokrasi sememangnya tidak matang dari segi politik, masih mengamalkan politik penuh dengan dendam.

“Saya mengatakan perkara ini bukan untuk meraih simpati tetapi untuk menyatakan sesuatu yang benar untuk semua orang lihat dan fahami: Sekiranya penderitaan seorang bekas pemimpin yang telah dituduh itu dapat membahagiakan rakyat Malaysia yang dikasihi, maka beliau sanggup menghadapi penderitaan itu.

“Dia adalah ayah saya, dan saya tahu orang Malaysia mengenali beliau jenis orang yang macam mana.

“Jika selama 42 tahun beliau berkhidmat dalam kerajaan sebagai seorang penjahat, atau niatnya untuk mencuri wang rakyat semata-mata, saya tidak fikir beliau dapat dilantik sebagai perdana menteri Malaysia pada tahun-tahun yang lalu,” jelasnya. – Majalah Review Malaysia – MRM

Anonymous said...



Asimin Jamban kongkek aiskerim dalam JAMBAN pun macai sanjung tinggi angkat dia sebagai dewa.. kah..kah..kah...

boleh tanye Betty Chia.. kenape selalu pegi hong kong alone.. while ur husband was soooo busy attacking Najib/ UMNO?? sugar daddy waiting u kt sana ye... kikikii..

Anonymous said...

Ya Allah hamba-Mu memohon keampunan di hari yang mulia Jumaat ini,hari penuh BARAKAH ini.. kasihanilah DS Najib Abdul Razak dan seluruh ahli keluarganya yang tidak bersalah..

Berilah pertolongan-MU kepadanya.. angkatlah segala kebaikan dan jasa-jasanya selama 42 tahun berkhidmat sebagai pemimpin rakyat.. ampunilah dosa-dosanya.. maafkanlah kesilapan dan kelemahannya..jadikanlah dia pemimpin terbaik buat kami walau tanpa jawatan dunia..

Aminn ya Allah Ya Rahman Ya Rabbal Alaminn

Anonymous said...

Sprm bangang..di pimpin oleh org bangang..semua kerja main ciplak jew..acaun lim eguana wng tk mau beku kan kew..dh di tuduh di mahkamah...bangang tahap gaban

Anonymous said...

Tabung bantu Najib dah cecah RM204,393
Syukur...!
Semoga dipermudahkan segalanya.

Anonymous said...

Saya dah derma RM100 tengahari tadi. Kalau derma RM100 perlu cuma 5000 orang untuk capai RM500,000 sebelum isnin. Zahid Hamidi ada jota2 tak derma ke? Kawan masa senang saja ke?

Anonymous said...

Rizab luar bank negara turun lagi.. Zaman Najib rezab makin bertambah,puak2 beruk pegang KERAAAjaan terus menjunam..baru berape bulan je.. Kalau 5 tahun agak2 makin bertambah ke..? Macai tomato tau ke tak pasal ni.. Ke masih tengah sibuk kira tomato..? Kikiki

Anonymous said...

Anon 3.41 CINEBABI. Lo semak sini apahal ada goyang ka? Lo kepoci gilavabi go to hell play majong with your atok.

Anonymous said...

Alhamdulillahhh..
Allah mudahkann..DSNR..

Amiinn

Anonymous said...

Oittt macaiii..ko derma air kencing ke?
Org yg ikhlas takde nak mengungkit..
Apehal u sibuk dgn Zahid???

Tabung Haprak Negara. Mirzan Mokzani xderma ke seorang se billliunn?? Billionaire kannn

Anonymous said...

Siaple nnt next pm nak kambus penyelewengan KERA jaan haprak...bkn sehari dua nak boleh naik rezab...jahanam babi terbang pegang duit

Anonymous said...

Mati berdiri mcm atok dengar..tj boleh divert lagi..
Ecrl dh devert. Dr 55b..naik. 66b..naik lg 70b..dan naik lg 80b..nk cover bursa saham yg jatuh..tampung
.jatuh..tampung...jatuh..yg untung vincent..ko jatuh je atukk..siap la ko..sampai lubang cacing pun org maki hamun

Anonymous said...

Aaminn....

Anonymous said...

Selagi berstatus anonymous tak dikira mengungkit ataupun menunjuk-nunjuk.

Anonymous said...

Najib saman 3 penyiasat kanan
Share

Tweet

Share
KUALA LUMPUR: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, mengemukakan saman sivil terhadap tiga penyiasat kanan yang mengendalikan siasatan terhadap dana berbilion ringgit dalam syarikat 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Usahanya itu dilihat cuba menutup kritikan awam terhadap dakwaan bahawa beliau memainkan peranan besar dalam kes terbabit.

Memetik laporan Reuters, melalui tindakan balas perundangan itu, Najib selaku plaintif menyaman tiga pegawai tertinggi yang terbabit dalam siasatan skandal 1MDB.

Mereka ialah Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Mohd Shukri Abdull; Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman, Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh dan Peguam Negara, Tommy Thomas, yang dinamakan selaku defendan.

Melalui tiga saman sivil yang difailkan pada 30 Jun lalu tetapi hanya ditunjukkan kepada agensi berita itu pada Rabu lalu, peguam Badrul Abdullah yang mewakili Najib mendakwa ketiga-tiga individu terbabit bertindak secara prejudis terhadap anak guamnya sepanjang tempoh siasatan.


------------------

sekor lagi nanti kena saman ialah Mahadey Laknatullah!

#pakaktanhaprakmalaysia

Anonymous said...

PELAKON Johan As’ari meluahkan rasa kagum dengan semangat aktres Ellie Suriaty yang memberi sokongan kepada bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Johan bersetuju dengan tindakan Ellie yang mempertahankan Najib dan meminta Peguam Negara iaitu Tommy Thomas bercakap dalam bahasa Melayu.

“Bila di mahkamah peguam di Arab cakap Arab, peguam di China cakap Cina, peguam di Jepun cakap Jepun, peguam di Malaysia cakaplah bahasa Malaysia (Melayu).

“Kalau tanah Melayu ni hilang, kami tak dak tanah dah. Saya kagum dengan semangat Ellie Suriaty” tulisnya.

Pada Rabu lalu, Ellie hadir ke Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bagi memberi sokongan kepada bekas Najib yang didakwa atas empat pertuduhan masing-masing pecah amanah dan salah guna kuasa.

Menerusi laman Facebook peribadi miliknya, Ellie ada memuat naik rakaman video kata-kata semangat kepada bekas presiden Umno tersebut.

Pelakon berusia 48 tahun merupakan antara selebriti yang menyatakan sokongan padu terhadap kepimpinan Najib.

Antara yang didengar pelakon itu melaungkan ‘bebas Najib’.

-------------

Syabas Kak Ellie dan Johan

jgn jadi sombong kacang lupa kulit..beli brg kt london bongkak macam dato k dan siti selampot

Anonymous said...

Maderkutty kata parti bunga ganti umno jaga orang melayu... Kahkahkahkah..

Jaga tang mane tu..? Makin nak mampus makin nyanyuk si tua bangkai tu..

Anonymous said...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

Anonymous said...


Maderrkutty lahnat berani sebut 'Melayu' di Bagan Serai.. belah kampung jer..

Kat KL telor die kena clamp.. kah..kah..kah celaka punye Madey.. terang2 ko hancurkan Melayu.ko gadia habis semua kepada cine dapig tibe2 ko boleh ckp nk bela melayu?

UMNO rosak kerana kau mahadey laknat..
ko yang main duit cash king dalam umno.. dlu..ketua2 bahagian melahap projek.. madey bela melayu supaya setia dengan nya dengan melahap projek2.. kontraktor2 penyangak dan kroni2 glc.

skrg dia boleh u -turn tuduh najib.. umno rosak krn ko mahadey laknat!


Anonymous said...

MATDEY TU MELAYU KE!!!!!

Anonymous said...

NEW MALAYSIA HAPRAK:

1Mahadey - Rakyat Dikencingkan, Pencapaian Diputarbelitkan.
Menjahanam Manipesato



MANIPESTO KENCING PAKATON MAHAKUTTY! JANJI DICAPATI PENCAPAIAN DI

Dalam Masa Lebih kurang 60 Hari pentadbiran KERAjaan, Rakyat Tomato Telah Dikencing Sebanyak 37 Kali: setiap dua hari dikencingkan sekali.

1.0% GST? Tak, diganti 10% SST, naik 4% banding GST - kena Kencing

2.Harga Barang Turun ? Barang Naik Pulak kecuali tomato - Kena Kencing lagi

3.Roti canai turun harga? Naik pulak sampai RM3.50 pasal tukang masak kena pakai orang Malaysia – Kena Kencing lagi

4.Petrol RM1.50? Tunggu lama lamalah - Kena kencing lagi

5.Tarrif Elektrik turun ? Naik Pulak - Kena Kencinglah

6.Gas masak turun ? Haha, naiklah - Kena Kencing lagi

7.Harga Beras Turun? Naik Bang pasal sudsidi pesawah dah kurang – Kena Kencing lagi

8.Cukai Pintu turun? Naik mendedak 100% - Kena Kencing lagi

9.Dividen KWSP naik ? KWSP rugi pulak - Kena Kencing lagi

10.Inflasi akan turun ? Naik Naik Naik – Kena Kencing lagi

11.Ringgit akan naik bila PH memerintah? Pergi Kencanglah – sekarang RM4.05!

12.BRIM dikekalkan ? Ya, Kekal tapi duit sudah kurang – Kena Kencing lagi

13.Bebas Tol ? Habuk pun takda - Kena kencing lagi

14.Tambah peluang pekerjaan ? Penjawat Awam pula dipecat – Kena Kencing lagi

15.Duit raya Penjawat Awam ada? Ada, tapi kurang RM100 – Kena kencing lagi

16.Tak perlu bayar PTPTN < RM4K ? Masih belum dilaksanakan - Kena Kencing lagi

17.Harga kereta turun? Lepas September, naik 10% ! – Kena kencing lagi

18.Hutang negara turun ? Tak, LGE lawak naik sampai 1 Trillion - Kena Kencing lagi

19.Pasaran Saham naik bila PH memerintah? Sebaliknya yang berlaku - Kena Kencing lagi

20.Ekonomi negara bertambah baik ? Nahh, Agensi Kredit antarabangsa kasi turun 1% - Kena Kencing lagi

21.Rizab Negara NaiK? Pergiiilah – Jatuh RM2.4 Billion – Kena Kencing Lagi

22.Hartanah rumah naik ? Jatuh! Jatuh! Jatuh! - Kena Kencing lagi

23.Rumah tidak terjual menurun? Naik 40% selepas PH – Kena Kencing lagi

24.Tambah Pelabur Asing ? Semua sudah lari- Kena Kencing lagi

25.Harga Minyak Sawit Naik ? Nahh! - Kena Kencing lagi

26.Naik stop semua project mega? HSR ada lagi, ECRL ada lagi – Kena Kencing lagi

27.PLKN dihapuskan ? Tak, diteruskan - Kena Kencing lagi

28.SPAD dihapuskan ? Tak - Kena Kencing lagi

29.Cakap 1MDB takda ? Eh ada pulak ya! – Kena Kencing lagi

30.Grab car diharamkan ? Takda - Kena Kencing lagi

31.Proton telah dijual kepada China? Tak Atok cakap ia milik Syed Mokhtar – Kena Kencing lagi

32.Cakap lepas PH takda kroni? Ada pulak T7 – Kena Kencing lagi

33.Bagi kebebasan bersuara ? netizen kena tangkap polis pasal komen si atok – Kena Kencing lagi

34.Malaysia akan ada “RULE of LAW”? Nahh, orang yang belum dibukti bersalah, hartanya dirampas, dicaci di dengan orang awan akibat hasat dengki – Kena Kencing lagi

35.Cakap mau pergi China siasat kes paip gas Sabah? Sudah jadi wayanglah – Kena Kencing lagi

36. Harga ikan turun? Naiklah pasal subsidi nelayan ditarik balik - Kena Kencing lagi

37. Harga ubat turun? Terbaru,harga ubat makan naik mendadak selepas PH - kena Kencing lagi


Dan banyak lagi. Sila tambahkan senarai ini kalau ada yang ditinggalkan.

Kencing Oh Kencing. Tak Apa, Minum Sahajalah Macai Tomato.

------------------------

cut n paste dr blog

thanks bro!


Anonymous said...



The Chinese Hate Campaign Has Not Stopped
By MT Webmaster On Jul 6, 2018

The reason 95-98% of Malaysian Chinese support the Chinese-led Pakatan Harapan is because of race and religion and not because they want to see a clean government. The fact that the majority of the government servants are Malays and the majority of the businessmen and traders who bribe these Malays are Chinese shows that the Chinese are happy with corruption. As many Chinese will tell you, corruption makes it easier to do business.


The Chinese anti-Malay and anti-Islam campaign continues at full swing
The goings-on over the last couple of years is actually part of a hate campaign targeted at Najib Tun Razak, Umno and Barisan Nasional by the Chinese dominated-Pakatan Harapan. You could also say in a way this is an anti-Malay and anti-Islam campaign although the Chinese and Indians will deny this.

This is the same as what the Nazi party did in Germany in the 1920s and 1930s. They declared anything un-German as the enemy. So, they did not murder just the Jews but gays, gypsies, Poles, Czechs, Slovaks, Hungarians, Croats, Serbs, Bosnians, Ukrainians, and many more. Anyone who was NOT of German stock or did not have blue eyes and blonde hair was to be killed. The plan was to rid Europe of all the ‘undesirables’ and resettle Germans all over Europe.


BACA LANJUT DI :

(www.malaysia-today.net/2018/07/06/the-chinese-hate-campaign-has-not-stopped/)

#DoNotBuyFromCinaMalaysia
#MadeyNotMyPm


Betty Chia = the true WITCH & BITCH (filthy animal)

red bean army dapig (paid macai) = the true shits

haiwan kotor, busuk, perangai buruk = cinababi Malaysia

dirty stinky bad insane animal = cinaBabi Malaysia

Anonymous said...

Sayed Sadis penjilat pengampu punggung ton mahakuttey.. oiii ko check le kt laman web rasmi KBS bongok macai pakatan bodoh malaysia!

http://www.kbs.gov.my/my/search-result-ce.html?q=numan+afifi&category_filtering_type=inclusive&view=search&option=com_contactenhanced&Itemid=841&layout=


p/s: Bro ADMIN.. please cepat2 print screen si anak ikan sayed sadis mahakutty ni sebelum diorang padam and clear cache web.

Tadi petang ada direktori lengkap si Numan Babi ni.. Sayed Sadis Mahakutty dah arahkan cepat2 padam..konon 'belum ramis'.. tapi diorang lupa nak padam search engine KBS still listing nama GayBabi ni..

kesalahan kedua ialah sayit sadis mahababie salah guna kuasa lantik sesuka hati belum 'rasmi' tapi kenapa sudah masuk dalam direktori rasmi Kemneterian?

Mamak ph memang kaki temberang! celaka betul asyik u -turn menipu!


cepat capture and blow out this issue. Ini cara DAPig nak hancurkan Melayu dan Islam..dengan biarkan Melayu rosak Aqidah rosak akhlak dan terus hancur.. !!

#kbsgayclub

Anonymous said...



aku tak dengar pun KJ #bapakmertuakupmpencen kasi derma? Setakat 500k tu KJ boleh sponsor je..budak kpop suke die.. kah..kah..kah..
Soltan Gua Musang lagi best.. kembali hibernate dalam white castle.. haprak je nak reput jawatan.. bukan nak bela umno pon.. mungkin cik mas emiriyati sedang menagisi kesilapannya.. kakakakaa.. derma la cikit kak.. bantu dengan ikhlas..hari tu berapi sangat...

keekekke

Anonymous said...

Dear all netizens. this Blog is provided by a cybertrooper. They get paid by UMNO to twist facts and give negative and racist comments to inspire hatred. please don't comment to encourage these kind of websites. please pass on this message to others. Notice all commenters are from the same cybertrooper

Anonymous said...

Anak babi 12.48 meroyan cari makan kat sini.. Kahkahkahkah.. Ini blog umno.. Takut dengan umno ke..? Kikikiki..

Anonymous said...

Mulai dari ini Kementerian Belia dan Sukan kita ringkaskan Panggilan Kementerian Kunyit Malaysia...kah kah kah kah.. harap maklum majulah sukan Malaysia Darul Kunyit

Anonymous said...

Cinebabi detected.. this animal has nothing to do after a day by a day.. hage petrol talak turun..u mau mrh umno lg??
Tokong gone end kencingg sama u.. cinebabi dirty creature!

Anonymous said...

Kementerian Belia Kunyit Negara..Majulah Sukan Kunyit untuk Negara..

Anonymous said...

ni aku setuju sangat bro..kaya..tapi otak tak kaya dalam berfikir dan bersyukur..sedih nengok org melayu islam mcmni..

Anonymous said...

Dear all netizens. this Blog is provided by a cybertrooper. They get paid by UMNO to twist facts and give negative and racist comments to inspire hatred. please don't comment to encourage these kind of websites. please pass on this message to others. Notice all commenters are from the same cybertrooper

Anonymous said...

TENGOK MUKA MAMAK MATDEY NI...AKU RASA NAK KUTY2 JE MUKA DIA!!!!

Anonymous said...

Dear all netizens. this Blog is provided by a cybertrooper. They get paid by UMNO to twist facts and give negative and racist comments to inspire hatred. please don't comment to encourage these kind of websites. please pass on this message to others. Notice all commenters are from the same cybertrooper

Anonymous said...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

RULE OF TELOR MAMAK MATDEY AL KUTTY ...MAHAFIRAUN.....BARUA DAN ANJING DAPIGS...

Anonymous said...

Dear all netizens. this Blog is provided by a cybertrooper. They get paid by UMNO to twist facts and give negative and racist comments to inspire hatred. please don't comment to encourage these kind of websites. please pass on this message to others. Notice all commenters are from the same cybertrooper

Anonymous said...

allah maha benar maha berkuasa...sekarang allah dah tunjukkan kebenaran mana datang asal usul barang rampasan yang di dalangi Atuk 93..cari korek sampai lubang cacing. rupanya barang niaga..so barang rampasan berkotak, barang kemas berlabuh bukan milik rosmah, itu barang niaga, hati busuk atuk tua 93 dah tak boleh di tutup lagi...
tolak pemimpin hati busuk, buat usul di parlimen nanti tolak Atuk 93 and his geng i.e PH atas sebab ..menang pilihanraya kerana menipu..semua MP yang benar ikhlas jujur akan sokong tolak PH jadi kerajaan...kerajaan akan bubar dan pilihan raya baru yang bersih adakan semula,,,BERSIH boleh pantau.. jangan jadi bersih tak bersih… muyiddin lead the role kalau betul nak tegakkan demokrasi yg bersih,PAS UMNO boleh bergabung dgn MCA MIC buat kerajaan baru..rakyat dah mula sedar hancing nya kencing PH yang di pimpin Atuk 93...
Read more at http://khairulryezal.blogspot.com/2018/07/adakah-barangan-yang-dirampas-pihak.html#FMW7PKLu8VwQSwT6.99

Share This

Comments

Facebook Popup

Powered by Blog - Widget