KL CHRONICLE: Nak buka puasa dengan mufti ? RM 30,000 je bro! #Negaraku #Malaysia

Saturday, May 13, 2017

Nak buka puasa dengan mufti ? RM 30,000 je bro! #Negaraku #Malaysia


RM 30,000 satu meja untuk buka puasa dengan Mufti

Mufti Perlis si Dr. MAZA ini memang makhluk yang pelik. Beberapa minggu lepas dia adalah pergi PWTC untuk pesta buku, kemudian dia keluar status kutuk kerajaan kata orang tak ramai sebab kos sara hidup tinggi. Kita pun percaya lah kan Mufti ni. Tetapi...




Mufti kata rakyat menderita, tapi nak buka puasa dengan dia kena bayar RM 30,000?
Dia kata rakyat menderita, tapi buku dia habis sold out ? Kalau menderita logik ke rakyat sampai habis beli buku dia?

Aku rasa paling epik bila dia canang serata Facebook kata rakyat menderita tapi meja di majlis buka puasa dengan dia RM 30,000. Jadi mana satu betul ni bro?

Hang ni mabuk ketum kut!

Lipan Bara

1 comment:

Muhammad Luqman Nur Fariq said...

ni tujuan utk kumpul dana sheikh bukan utk kegunaan peribadi dia... hampeh betoi. kolot sungguh otak ang.. bila bangsa ni nak maju kalau punya otak mcm hang.. pengadu domba!

Share This

Comments

Facebook Popup

Powered by Blog - Widget