KL CHRONICLE: LAPORAN RISIKAN #RakyatBersatu #Merah916 #IniBaruPemuda

Tuesday, September 15, 2015

LAPORAN RISIKAN #RakyatBersatu #Merah916 #IniBaruPemuda


Tarikh/Masa Laporan: 14 SEP 2015; 2200

Laporan diterima bahawa terdapat beberapa kumpulan daripada pihak anti-Kerajaan yang merancang untuk melaksanakan "Black-Ops" untuk cuba mensabotaj Himpunan Rakyat Bersatu dengan menyamar sebagai peserta-peserta baju merah pada 16 September 2015 dan melakukan perkara-perkara berikut:1. Meletakkan gambar-gambar pemimpin-pemimpin kaum cina dan pembangkang terutamanya DAP di atas dan di tepi jalan untuk dipijak oleh peserta-peserta himpunan baju merah.

2. Meletakkan patung-patung pemimpin kaum cina dan pembangkang untuk dipukul dan dibakar oleh peserta himpunan baju merah.

3. Mencetuskan pergaduhan dan membaling botol ke arah kedai-kedai kepunyaan peniaga kaum cina untuk mencetuskan rusuhan.

Tujuan mereka adalah berniat jahat untuk memperdaya dan memerangkap peserta-peserta himpunan baju merah supaya melakukan perkara-perkara di atas. Ini adalah supaya jurugambar-jurugambar dan wartawan-wartawan mereka dapat mengambil gambar-gambar dan memutarbelitkan (spin) cerita kelakuan buruk peserta-peserta himpunan baju merah untuk dijadikan bahan propaganda untuk memburuk-burukkan perhimpunan aman Himpunan Rakyat Bersatu pada 16 September 2015 ini.

-TAMAT LAPORAN-"

JANGAN TERPERDAYA DAN TERPERANGKAP DENGAN RANCANGAN JAHAT MEREKA. JAGALAH NAMA BAIK DAN KEAMANAN HIMPUNAN KITA

No comments:

Share This

Comments

Facebook Popup

Powered by Blog - Widget